loader

WINWELL VIDEO

WINWELL d.o.o. osnovano 2005.god kao porodična firma. Od 2005 godine pa sve do danas WINWELL d.o.o. je neprestano unapredjivao i širio lepezu svojih usluga kroz saradnju sa eminentnim svetskim proizvodjačem mašina za isušivanje vlage. WINWELL d.o.o. je nakon petnaestogodišnjeg rada stekao poverenje više od 10.000 korisnika usluga iz zemlje i inostranstva i dobio niz zahvalnica  kao društveno odgovorno preduzeće u humanitarnim akcijama – donacijama nakon majskih poplava 2014 godine. Video materijali su sublimacija višedecenijskog isustva koje posedujemo.


NASTAJANJE I UKLANJANJE vlage u prostoru

NASTAJANJE I UKLANJANJE vlage u prostoru

Suv vazduh je fenomen labaratorije. Atmosferski vazduh će uvek sadržati vlagu, često u količinama koje sprečavaju prirodnu ventilaciju da obezbedi efektivni odgovor na sušenje objekata.

Bilo da se radi u toku izgradnje, nakon požara ili poplava, čak i nakon perioda nekorišćenja, vlaga će se pojaviti u objektima, često sa štetnim posledicama.


VLAGA nastajanje i uklanjanje, deo vezan za stolariju

VLAGA nastajanje i uklanjanje, deo vezan za stolariju

Rešite se kondenzovanja pare i plijesni-buđi
Svake godine na početku hladnog perioda susrećemo se sa istim problemom: Kondenzacija pare na prozorima.
U posljednjih nekoliko godina ovaj se problem pojavljuje u sve više domaćinstava, a razlog je današnji način gradnje usmeren ka štednji energije te u stalno rastućim zahtevima za što većom izolacijom unutrašnjeg prostora objekta.


Vlaga i pojava buđi na zidovima i drugim mestima u stanu?

Vlaga i pojava buđi na zidovima i drugim mestima u stanu?

Pojava buđi u stnu - glavni uzročnik je VLAGA. Pojava buđi u vašem domu uzročnik - povećana koncentracija vlage i vlažnog vazduha. VLAGU U STANU možete očekivati u kupatilu (kupanje, sušenje veša, rad mašina za pranje i sušenje veša itd), kuhinji (kuvanje, pranje sudova itd), potkrovlju (sušenje veša u prostoru, boravak ljudi izdisanje, loša izolacija itd) , ali i svim sobama i prostorijama koje se ne provetravaju dovoljno,pa u njima dolazi do kondenzacije vlage.


  • Telefon:

  • + 381 (0) 11 3822 027

  • + 381 (0) 63 524 099

  • + 381 (0) 63 8334 772

  • Adresa:

  • Partizanska 1v

  • Beograd, Srbija