loader

ISUŠIVANJE VLAGE u prostoru - NASTAJANJE I UKLANJANJE

NASTAJANJE I UKLANJANJE vlage u prostoru

Suv vazduh je fenomen labaratorije. Atmosferski vazduh će uvek sadržati vlagu, često u količinama koje sprečavaju prirodnu ventilaciju da obezbedi efektivni odgovor na sušenje objekata.

Bilo da se radi o stvaranju vlage u toku izgradnje, nakon poplava, posle havatija instalacija u stanu, posle gašenja požara, čak i nakon dužih perioda nekorišćenja prostora, vlaga će se pojaviti u objektima, često sa štetnim posledicama.


VLAGA nastajanje i uklanjanje, deo vezan za stolariju

VLAGA nastajanje i uklanjanje,
 deo vezan za stolariju

Rešite se kondenzovanja pare i plijesni-buđi
Svake godine na početku hladnog perioda susrećemo se sa istim problemom: Kondenzacija pare na prozorima. To je posledica povišene relativne vlažnosti u prostoru.
U posljednjih nekoliko godina ovaj se problem pojavljuje u sve više domaćinstava, a razlog je današnji način gradnje usmeren ka štednji energije te u stalno rastućim zahtevima za što većom izolacijom unutrašnjeg prostora objekta.


WINWELL VIDEO

WINWELL d.o.o. osnovano 2005.god kao porodična firma. Od 2005 godine pa sve do danas WINWELL d.o.o. je neprestano unapredjivao i širio lepezu svojih usluga kroz saradnju sa eminentnim svetskim proizvodjačem mašina za isušivanje vlage. WINWELL d.o.o. je nakon petnaestogodišnjeg rada stekao poverenje više od 10.000 korisnika usluga iz zemlje i inostranstva i dobio niz zahvalnica  kao društveno odgovorno preduzeće u humanitarnim akcijama – donacijama nakon majskih poplava 2014 godine. Video materijali su sublimacija višedecenijskog isustva koje posedujemo.


Vlaga i pojava buđi na zidovima i drugim mestima u stanu?

Vlaga i pojava buđi na zidovima i drugim mestima u stanu?

Pojava buđi u stnu - glavni uzročnik je VLAGA. Pojava buđi u vašem domu uzročnik - povećana koncentracija vlage i vlažnog vazduha. VLAGU U STANU možete očekivati u kupatilu (kupanje, sušenje veša, rad mašina za pranje i sušenje veša itd), kuhinji (kuvanje, pranje sudova itd), potkrovlju (sušenje veša u prostoru, boravak ljudi izdisanje, loša izolacija itd) , ali i svim sobama i prostorijama koje se ne provetravaju dovoljno,pa u njima dolazi do kondenzacije vlage.


  • Telefon:

  • + 381 (0) 11 3822 027

  • + 381 (0) 63 524 099

  • + 381 (0) 63 8334 772

  • Adresa:

  • Partizanska 1v

  • Beograd, Srbija