loader

Naš poslovni moto je SATISFAKCIJA JE GLAVNI PREDUSLOV LOJALNOSTI POTROŠAČA. Veliki broj jedinica, profesionalnost, odgovornost i prisutupačnost je ono što nam omogućava da budemo bliski svojim korisnicima usluga kada smo im najpotrebniji. Naši obučeni i odgovorni ljudi su tu da reše probleme korisnika usluga brzim odzivom i pouzdanošću. Mi ispunjavamo svoja obećanja primenjujući integritet, izvrsnost i empatiju na sve što radimo.

Ko smo mi

Od 2005. godine poslujemo kao porodična firma. WINWELL d.o.o. je pionir i lider u sektoru usluga isušivanja valge iz prostora. Na našem tržištu Winwell je uveo upotrebu mašina za isušivanje vlage pre više od 15 godina i nastavio je da napreduje u tom sektoru sa najnovijom tehnologijom i najefikasnijom opremom za isušivanje i regulaciju vlage. Stekavši ugled i poverenje svetskog proizvođača Dantherm, pored primarne delatnosti pružanje usluga iznajmljivanja, Winwell d.o.o. je zastupnik i distributer ovog poznatog proizvođača.

Kako radimo

Winwell d.o.o. nudi kompletnu uslugu u oblasti isušivanja vlage iz prostora i rešenja za regulaciju vlage. Naši zaposleni imaju želju i znanje da pomažu onima kojima je pomoć potrebna. Kombinujući tu želju sa znanjem i tehnologijom, u mogućnosti smo da održimo visoke standarde u pružanju naših usluga .

Predstavnici Winwell-a mogu vrlo brzo da identifikuju najbolji način sanacije vlažnog prostora i na osnovu nivoa oštećenja, preporučiti najprikladniju i najpovoljniju opciju za sanaciju istog.

U toku našeg poslovanja stekli smo preko 10.000 zadovoljnih klijenata u zemlji i inostranstvu u raznim oblastima koa što su prehrambena industrija, sportske hale, građevinarstvo, IT sektor idr. Iskustvo i znanje koji smo stekli ovim velikim brojem različitih poslova inicira naš stalni razvoj. Omogućuje nam da zaista razumemo potrebe naših korisnika usluga i izdvojimo se od konkurencije.

Organizacija

Naše poslovanje ima dosta širok domet u zemljama u okruženju, a u Srbiji smo neprikosnoveni lider na tržištu. Sa velikim brojem jedinica, u mogućnosti smo da održimo lokalno prisustvo i budemo bliski našim kupcima.

Mi smo uslužno preduzeće sa organizacijom koja sadrži jaku bazu, za koje je lokalno preduzetništvo temelj uspeha.Neprekidno jačamo važnost jasne odgovornosti i timova dovoljno velikih da budu efikasni, a opet dovoljno mali da mogu brzo donositi odluke. To nam omogućava da brzo odgovorimo na potrebe naših korisnika, što je presudno u našem poslu.

Mi smo WINWELL d.o.o.

 

Winwell d.o.o.

  • Telefon:

  • + 381 (0) 11 3822 027

  • + 381 (0) 63 524 099

  • + 381 (0) 63 8334 772

  • Adresa:

  • Partizanska 1v

  • Beograd, Srbija